Pikado
projektno vodenje
SLO ENG

Vaša investicija v Sloveniji

NAMERAVATE INVESTIRATI V SLOVENIJI?

Nepremičninske investicije: Investitor mora biti v nekem smislu povezan z lokalno skupnostjo, poznati mora delovanje institucij in specifiko postopkov pridobivanja različnih dovoljenj, ki so obvezna za realizacijo investicije. Vaš projekt gradnje začnemo in pripeljemo do želenega cilja v najkrajšem času.

Druge investicije: Začetek poslovanja tujih podjetij v Sloveniji zahteva povezave različnih institucij in zbiranje potrebnih projektov, ljudi, kadrov in še veliko več, preden je organiziran tako dobro, da zaživi samostojno. Pri organizaciji samega  začetka poslovanja vam lahko pomagamo, se aktivno vključimo v bodisi iskanje primerne lokacije, bodisi iskanja primernih kadrov.

 

POZNAVANJE LOKALNEGA SISTEMA:

Poznavanje zakonodaje: Na področju pridobivanja dokumentacije za potrebe gradbenega dovoljenja je potrebno poznati zakonodaj o in celovite postopke pridobivanja posameznih dovoljenj, potrebnih v postopku gradbenega dovoljenja. Naši sodelavci so specializirani posebej za upravne postopke, sledijo zakonodaji na tem področju ter osebno poznajo načine uspešnega sodelovanja s potrebnimi institucijami.

Koordinacija potrebne dokumentacije: za investitorja vodimo in sledimo vsem potrebnim vlogam ter pridobimo potrebne študije (študija požarne varnosti, …), dovoljenja (okoljevarstveno dovoljenje,…) za ugodni zaključek  tehničnega pregleda in tako tudi uporabnega dovoljenja.

Pomoč pri vlogi za evropska in državna  sredstva: preverjamo ustrezne vire financiranja, predvsem nepovratna sredstva za vašo investicijo, ki so v danem momentu na voljo, nudimo strokovno in administrativno podporo pri prijavi projektov na javne razpise, spremljanje v fazi vodenja projektov in po zaključku, vrednotenja programov in projektov ter na pripravo podpornih dokumentov, kot npr. poslovnih načrtov, študij izvedljivosti, investicijskih programov, strategij ipd..

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu   Več o tem