Pikado
projektno vodenje
SLO ENG

Projektno vodenje

PRIPRAVA NA PROJEKT:

Predinvesticijske študije: Pravilna priprava projekta vpliva tudi na učinkovitost in uspešnost celotnega projekta in na doseganje želenih ciljev. V fazi priprave je pomembno zastaviti merljive in stvarne cilje. Zato je potrebno pripraviti dober zagonski elaborat, predinvesticijske študije, pregled konkurence in marketinško strategijo.

 

PRIPRAVA  IZVAJALCEV /  PROJEKTNEGA TIMA:

Stroškovnik predvidene investicije: Pred začetkom investicije vašega projekta pripravimo stroškovnik, kjer dovolj natančno predvidimo vse potrebne investicije.

Priprava in izvedba razpisa za izvajalce:  V fazi izvedbe projekta nudimo pomoč pri iskanju najugodnejših izvajalcev. Skupaj z našimi poslovnimi partnerji poskrbimo za kvalitetno ter v časovnem roku izvedene projekte. Za izbor pravih izvajalcev pripravimo razpis, ki ga razpošljemo izboru izvajalcev ter tako pridobimo najugodnejšo ponudbo ter primernega, preverjenega izvajalca.

Priprava pogodb: Z vsemi izvajalci je potrebno skleniti pogodbe in ustrezne dogovore o izvedbi projekta. Zato poskrbimo mi.

Pomoč pri potrebnih projekti za pravnomočno  gradbeno dovoljenje in uporabno dovoljenje: pomagamo vam lahko pri iskanju primernega projektnega tima projektantov, ki bo ustrezal vašemu projektu in vašim zahtevam. Sodelujemo s priznanimi biroji, ki so sposobni ustvariti velike trgovske centre in z biroji, ki lahko prisluhnejo vašim posebnim željam pri gradnji stanovanjske arhitekture.

 

SKRB ZA TERMINSKO FAZNOST PROJEKTA

Pripravimo terminski plan uresničitve želenih ciljev, katerega sledimo skozi celoten projekt. Skozi faze projekta se le-ta usklajuje in spreminja.

 

POROČANJE IN SODELOVANJE Z INVESTITORJEM

Usklajevanje z investitorjem: Morebitne spremembe investicije in smeri izvedbe se sproti usklajujejo z investitorjem, glede na dane možnosti poteka projekta, financiranja in različnih zunanjih vplivov na projekt.

Redno poročanje: stanje projekta se z investitorjem usklajuje bodisi na tedenski bodisi na mesečni ravni, odvisno od zahtev investitorja. Vsaka večja sprememba mora biti potrjena s strani neposrednega naročnika.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu   Več o tem